ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ 'КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ'


Повна назва юридичної особи: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ 'КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ'
Скорочена назва: Не вказано
Статус юридичної особи:
ЄДРПОУ юридичної особи:
Дата реєстрації:
Уповноважена особа:
Розмір статутного капіталу:
Організаційно-правова форма:
Номер реєстрації:
Адреса:
E-mail:
Телефон:
Види діяльності (КВЕД)
Основний:
Інші:
Податкова та інші державні органи
Інформація актуальна на
Учасники та бенефіціари
Інформація актуальна на
Засновники:
Бенефіціари:

Інші юр.особи в' + ' "' + region + ' "

Ім'я Статус Основний вид діяльності
Часті питання

Основний КВЕД, по якому здійснюється діяльність - не вказано . . Інші КВЕДи можна переглянути тут

Юридична особа має статус зареєстровано.

Немає інформації в якому регіоні працює , відомо що при реєстрації вказано регіон Одеська обл.

Ми працюємо на підставі українського законодавства про доступ до відкритих даних. Роз'яснення наших юристів можете знайти тут

Як перевірити юридичну особу ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ 'КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ' та отримати необхідні відомості за допомогою онлайн-сервісу Data UA?

В Україні зареєстровано велику кількість юридичних осіб. Щоб знайти серед них партнера, необхідно спочатку перевірити його, як і будь-яке інше підприємство. Подібний підхід дозволяє забезпечити безпеку свого бізнесу від шахраїв та ненадійних партнерів. Своєчасна перевірка грає важливу роль у розвитку компанії. На нашому сервісі Data UA ви зможете дізнатися, чи була зареєстрована компанія в Україні. Аналізуючи основні параметри фірми, підприємець зможе легше ухвалити рішення про підписання договору, надання чи отримання послуг або відмовитися від співпраці.

На цій сторінці ви зможете ознайомитися з важливими відомостями щодо ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ 'КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ', зокрема:

  • найменування компанії;
  • адреса юридичної особи;
  • розмір статутного капіталу;
  • вид діяльності, що здійснюється;
  • керівний склад;
  • дата та номер реєстрації ТОВ;
  • Код ЄДРПОУ.

Чому важливо перевіряти юридичні особи, такі як ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ 'КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ', на ELI?

Підприємці, які планують співпрацю з новою компанією, мають переконатися, що їхні потенційні партнери зареєстровані в державному реєстрі. Це дозволить отримати актуальні реєстраційні відомості та визначити, чи є потенційний контрагент банкрутом.

На нашому сайті ви можете знайти не тільки компанії, які мають статус "зареєстровано", але й організації, діяльність яких "припинено". Усі ці дані зберігаються у відкритому доступі. Варто зазначити, що оновлення у Єдиному Державному Реєстрі затримуються. Іноді відомості змінюються через день, а іноді потрібно чекати кілька місяців.

Онлайн-сервіс ELI надає систематизовану інформацію з баз даних державних реєстрів. Відомості відрізняються за точністю та актуальністю.

Перевірка юридичної особи повинна проводитися не для формальності, а для отримання вичерпної інформації про потенційного бізнес-партнера. Підприємець повинен уміти аналізувати відомості та визначати можливі ризики. Унікальні функції нашого онлайн-сервісу допоможуть знайти всю необхідну інформацію, яка розміщена на кількох вкладках. Наш сервіс відрізняється від інших тим, що ми надаємо конкретні дані без зайвої "води".